Zoek artikel
 

ELMA – ULTRASONIC BVBA
Medical - Industrial applications
Authorized import Benelux
Contact : Laurent Albrecht
Tel : 0032/(0)51.43.80.20
sales@elma-ultrasonic.be

Elma Dent & Med Clean

De Elma Clean cleaning solutions in samenwerking met de Elmasonic ultrasone apparaten verzekeren reinigingsresultaten van de eerste klasse en een lange levensduur van de gebruikte materialen.

Hier kan u de Elma Clean producten terugvinden, die speciaal ontworpen en aangepast zijn voor alle mogelijke toepassingen en materialen.

foto elma dent & med clean

 

Emulgeermiddel vs. emulsiesplitser

Belangrijk als olie en vet moeten worden verwijderd.

Emulgeermiddel: Na het reinigen van een oppervlak, zijn olie en vet geëmulgeerd in het water. Er is geen olie-afscheider nodig, omdat olie niet op het wateroppervlak drijft.

⇒ Kostenbesparende oplossing: Emulgeermiddelen worden gebruikt in serial units en in reinigingslijnen die weinig olie bevatten in de tank. (Elma Tec Clean)

 

Emulsiesplitser: Na het reinigen van een oppervlak, zijn olie en vet gedemulgeerd en zullen drijven op het wateroppervlak. Een olie-afscheider is vereist om recontaminatie te voorkomen.

⇒ Hogere kosten voor een olie-afscheider: Voornamelijk gebruikt in reinigingslijnen met hogere waarden, of als oliecontaminatie niet vermeden kan worden. (Elma Clean Series)